شناسهٔ خبر: 200579 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

هم‌افزایی برای عبور از چالش‌های اعتباری؛

جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی گلستان با حضور معاون وزیر برگزار شد

راه و شهرسازی گلستان جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی گلستان با حضور معاون وزیر و با هدف هم‌افزایی برای عبور از چالش‌های اعتباری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، جلسه شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان گلستان به ریاست سید عبدالله ارجائی، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی و با حضور عبدالحکیم اق ارکاکلی رئیس مجمع نمایندگان استان، سید مهدی مهیایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سلیمان هاشمی فرماندار گنبدکاووس، سیدمحمد حسینی رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان و سایر مدیران کل عضو شورا برگزار شد.

در این نشست، مهم‌ترین موضوعات حوزه حمل‌ونقل، مسکن، شهرسازی و زیرساخت‌های استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان و رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان، با اشاره به برخی عقب‌ماندگی‌های اعتباری در استان، تأکید کرد: در گلستان با کمبود تخصیص منابع مواجه هستیم و از همین رو تلاش شده از مسیرهای مختلف برای تأمین اعتبارات مورد نیاز پروژه‌ها اقدام شود.

وی با بیان اینکه دستگاه راه و شهرسازی یکی از نهادهای مؤثر در توسعه کشور است، افزود: در استان گلستان با هم‌افزایی، هم‌اندیشی و تعامل میان اعضای شورای هماهنگی، تلاش کرده‌ایم وظایف محوله را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم

در ادامه این جلسه، هر یک از مدیران کل عضو شورا گزارشی از اقدامات، چالش‌ها و پیشنهادات خود در حوزه‌های تخصصی ارائه کردند.